Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051471<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Гречка В.В. 
Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / В.В. Гречка ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 20 с.: рис. — укp.

Детально пояснено механізм структурних перетворень, що відбуваються в результаті згущення водних цукрових розчинів. Установлено, що внаслідок магнітно-імпульсної обробки (МІО) водних цукрових розчинів відбувається зменшення ближньої та дальньої гідратації молекул цукрози, що зменшує густину (до 0,81 %) і в'язкість (до 20 %) розчинів. З'ясовано, що уварювання утфелю першого продукту з цукрових сиропів, які пройшли попереднє МІО, дає змогу поліпшити гранулометричний склад кристалічного цукру стандартної якості та підвищити його вихід на 0,04 - 0,08 % та зменшити загальний час уварювання утфелю на 10 - 16 %.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.631
Шифр НБУВ: РА326679


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського