Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051497<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Бабко Є.М. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Є.М. Бабко ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 18 с. — укp.На підставі проведених досліджень систем багатоступінної кристалізації цукру та їх складових елементів науково обгрунтовано шляхи вдосконалення промислової кристалізації цукрози з застосуванням рециркуляції та рекристалізації. Розроблено математичну модель з метою визначення оптимальної кількості введеної ззовні у киплячий цукровий утфель водяної пари для інтенсифікації процесу кристалізації цукрози у вакуум-апаратах. Описано методику розрахунку секційних прямотечійно-рециркуляційних камер росту кристалів вакуум-апаратів безперервної дії; нову конструкцію вакуум-апарата безперервної дії для кристалізації цукрози; гнучку схему уварювання та кристалізації утфелю останньої ступені кристалізації з частковим центрифугуванням утфелю та поверненням в рецикл отриманого відтоку. Доведено ефективність розробок. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.631-5 Шифр НБУВ: РА314915 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|