Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051716<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Євсеєнко Т.П. 
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.П. Євсеєнко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с. — укp.

Досліджено шляхи поліпшення якості макаронних виробів та підвищення їх харчової цінності шляхом удосконалення технології виробів, збагачених яєчними продуктами, завдяки використанню сухого яєчного білка (СЯБ) та ферментних препаратів (ФП) ліполітичної дії "Нупазим" і забезпечення раціональних технологічних режимів основних процесів виготовлення даних виробів. Обгрунтовано, що нупазим сприяє поліпшенню якості виробів яєчних і виготовлених з борошна зниженої якості. Визначено оптимальне дозування СЯБ та даного препарату. Досліджено кінетику сушіння макаронних виробів яєчних і виробів з СЯБ та рекомендовано технологічні режими цього процесу. Доведено доцільність застосування гігротермічної обробки яєчних макаронних виробів перед сушінням для поліпшення їх якості. Науково обгрунтовано механізм поліпшувальної дії СЯБ та ФП "Нупазим" щодо якості виробів. На підставі вивчення мікробіологічних і основних показників якості рекомендовано терміни зберігання виробів з СЯБ та нупазимом.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л839-3 +
Шифр НБУВ: РА340790


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського