Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051789<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Гавва О.О. Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.О. Гавва ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. — укp.Досліджено можливість збільшення терміну зберігання неглазурованих цукерок за рахунок використання гігроскопічних речовин. Визначено та науково обгрунтовано перевагу фруктози, вологоутримувальних речовин, з'ясовано переваги модифікованого крохмалю Selectamyl XK та ягідного порошку зі збільшеним умістом харчових волокон. Підтверджено можливість використання хлібопекарських дріжджів, які містять фермент інвертази у термозахищеному стані. Визначено раціональне дозування та спосіб внесення цих речовин до складу цукерок. Створено технологію помадних цукерок з жувальним ефектом, які формуються за методом відливання. Розроблено нормативну документацію на неглазуровані цукерки подовженого терміну зберігання. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л863.1 + Шифр НБУВ: РА346745
|
|
|