Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051789<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Гавва О.О. 
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.О. Гавва ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Досліджено можливість збільшення терміну зберігання неглазурованих цукерок за рахунок використання гігроскопічних речовин. Визначено та науково обгрунтовано перевагу фруктози, вологоутримувальних речовин, з'ясовано переваги модифікованого крохмалю Selectamyl XK та ягідного порошку зі збільшеним умістом харчових волокон. Підтверджено можливість використання хлібопекарських дріжджів, які містять фермент інвертази у термозахищеному стані. Визначено раціональне дозування та спосіб внесення цих речовин до складу цукерок. Створено технологію помадних цукерок з жувальним ефектом, які формуються за методом відливання. Розроблено нормативну документацію на неглазуровані цукерки подовженого терміну зберігання.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л863.1 +
Шифр НБУВ: РА346745

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського