Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051797<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Варфоломєєв А.Й. Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / А.Й. Варфоломєєв ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 19 с. — укp.Наведено результати аналізу сучасних технологій фасування продукції та напоїв з використанням енергоощадних технологій і вибором типорозмірів упаковок, метою яких є одержання продукції довготривалого зберігання. Встановлено взаємозв'язки між термодинамічними параметрами фасування та геометрією упаковок, що слугує підставою для подальшого розвитку теорії масообміну газонасичених розчинів у герметизованих об'ємах. Показано перспективи, проблеми та шляхи їх подолання у зв'язку з переходом на технології фасування напоїв з підвищеним тиском. Запропоновано методики вибору параметрів, за яких досягаються елементи оптимізації, зменшення питомих енергетичних і матеріальних витрат. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л818 Шифр НБУВ: РА317636 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|