Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124052549<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Тупчій В.А. 
Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / В.А. Тупчій ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2006. — 18 с. — укp.

Обгрунтовано теоретичні засади та розроблено методичний інструментарій управління запасами сировини та товарів на підприємствах ресторанного господарства. Розкрито економічну сутність понять "запаси сировини та товарів", "управління запасами сировини та товарів". З урахуванням специфіки підприємств ресторанного господарства систематизовано принципи класфікації запасів сировини та товарів. Виявлено фактори, які впливають на розмір запасів сировини та товарів на підприємствах галузі. Встановлено критерії оптимізації розміру запасів сировини та товарів на підприємствах ресторанного господарства. Розроблено економіко-математичну модель, застосування якої дозволяє виявлити вплив зовнішніх і внутрішніх факторів на оборотність запасів сировини та товарів, одержати її прогнозні значення та виявити резерви прискорення. Визначено структуру джерел фінансування запасів сировини та товарів. Обгрунтовано структурно-логічну схему процесу формування стратегії управління запасами сировини та товарів на підприємствах ресторанного господарства. Сформульовано методичні рекомендації щодо вибору альтернативних варіантів стратегії управління запасами сировини та товарів (стратегії скорочення, стабілізації або зростання).

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-591-21 +
Шифр НБУВ: РА344454


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського