Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124052644<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Расулова А.М. 
Управління конкурентоспроможністю ресторанів : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / А.М. Расулова ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Вирішено теоретичні, методологічні й організаційні питання управління конкурентоспроможністю ресторанів (КР). Обгрунтовано сутність поняття "конкурентоспроможність підприємства", досліджено фактори впливу формування попиту на продукцію та послуги ресторанів, наведено оцінку ефективності використання їх ресурсного потенціалу. Удосконалено метод оцінювання КР на підставі ієрархічної структури одиничних і групових показників. Розроблено модель управління КР для комплексного дослідження складових виникнення та перебігу факторів впливу внутрішнього та зовнішнього середовища, адаптовано інструментарій бенчмаркінгу для діагностики стану ресторану у конкурентному середрвищі. Обгрунтовано підходи до генерації пріоритетних стратегічних напрямів підвищення КР на підставі позиціювання підприємства. залежно від рентабельності господарської діяльності, якісних показників продукції (послуг), життєвого циклу підприємства, показників внутрішнього та зовнішнього середовищ.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-13-21 +
Шифр НБУВ: РА342329


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського