Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124054981<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Юринець О.В. 
Формування конкурентної стратегії підприємства : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / О.В. Юринець ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". — Л., 2005. — 20 с. — укp.

Розроблено теоретичні положення та методичні рекомендації щодо формування та реалізації конкурентної стратегії підприємства харчової промисловості на підставі діагностики та оцінювання рівня його конкурентоспроможності. Визначено особливості та характерні ознаки розвитку вітчизняного ринку харчової промисловості. Встановлено та структуровано специфічні чинники, що впливають на розробку конкурентної стратегії підприємств харчової промисловості. Уточнено зміст поняття та визначено чинники формування конкурентоспроможності харчового підприємства. Проаналізовано та систематизовано сучасні методи оцінювання конкурентоспроможності підприємства. Удосконалено методичний підхід щодо обгрунтування фінансового забезпечення реалізації конкурентної стратегії підприємств харчової промисловості. Побудовано модель забезпечення їх конкурентоспроможності на базі маркетингового обгрунтування основних напрямків діяльності. Розроблено методику визначення показників та оцінювання рівня конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Обгрунтовано доцільність впровадження та сертифікування на підприємствах системи управління безпечністю харчових продуктів та розроблено модель оптимізації плану внутрішнього аудиту системи якості.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-13 +
Шифр НБУВ: РА341254


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського