![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124055727<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Пепа Т.В. Формування та використання експортного потенціалу харчової промисловості України : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.10.01 / Т.В. Пепа ; НАН України. Рада по вивч. продукт. сил України. — К., 2001. — 20 с.: рис. — укp.Розглянуто питання щодо вирішення наукових і практичних проблем раціоналізації формування та удосконалення використання експортного потенціалу харчової промисловості, а також розробки напрямів інтеграції України до світового продовольчого ринку. Узагальнено, вдосконалено та систематизовано методологічні засади формування експортного потенціалу, розроблено методику оцінки ефективності експортно-імпортної діяльності галузі. Визначено її роль як експортера продовольчої продукції, характер і масштаби її зовнішньоекономічних зв'язків, здійснено комплексну оцінку потенційних можливостей її перспективного розвитку. Обгрунтовано організаційно-економічний механізм експортної діяльності та розроблено модель експортного потенціалу харчової промисловості. Визначено перспективні напрями розвитку галузі як експортера продовольства. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7 + У9(4УКР)843.58 Шифр НБУВ: РА314082 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|