Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124055727<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Пепа Т.В. 
Формування та використання експортного потенціалу харчової промисловості України : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.10.01 / Т.В. Пепа ; НАН України. Рада по вивч. продукт. сил України. — К., 2001. — 20 с.: рис. — укp.

Розглянуто питання щодо вирішення наукових і практичних проблем раціоналізації формування та удосконалення використання експортного потенціалу харчової промисловості, а також розробки напрямів інтеграції України до світового продовольчого ринку. Узагальнено, вдосконалено та систематизовано методологічні засади формування експортного потенціалу, розроблено методику оцінки ефективності експортно-імпортної діяльності галузі. Визначено її роль як експортера продовольчої продукції, характер і масштаби її зовнішньоекономічних зв'язків, здійснено комплексну оцінку потенційних можливостей її перспективного розвитку. Обгрунтовано організаційно-економічний механізм експортної діяльності та розроблено модель експортного потенціалу харчової промисловості. Визначено перспективні напрями розвитку галузі як експортера продовольства.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7 + У9(4УКР)843.58
Шифр НБУВ: РА314082 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського