Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124055758<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Шевченко А.А. Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / А.А. Шевченко ; Терноп. акад. нар. госп-ва. — Т., 2005. — 23 с. — укp.Розглянуто теоретико-методологічні, методичні та практичні проблеми формування та ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. Висвітлено концепцію ефективного використання економічного потенціалу даних підприємств, що передбачає урахування змін форм власності. Досліджено чинники, а також питання побудови економіко-математичних моделей підвищення їх конкурентоздатності. Обгрунтовано основні напрямки формування та ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71 + Шифр НБУВ: РА337062
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|