| Заремба П.О. Стратегія стабілізації та розвитку м'ясопереробної промисловості України : автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.03 / П.О. Заремба ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2008. — 36 с. — укp.Виявлено передумови, проблеми та тенденції розвитку м'ясопереробної промисловості України та її підприємств. Обгрунтовано напрями вдосконалення ланок і елементів механізму формування стратегії стабілізації та розвитку господарюючих суб'єктів цієї сфери діяльності та галузі в цілому. Обгрунтовано новий за суттю підхід до механізму формування стратегії стабілізації та розвитку підприємств даної промисловості, що є системою, яка поєднує галузь і господарюючі суб'єкти галузі, що взаємодіють. Використання цієї системи забезпечує створення передумов для одержання синергетичного ефекту. Виявлено особливості трансформаційних процесів у продовольчому комплексі країни, які перебувають у поступовому переході від споживання значної частки зарубіжної сільськогосподарської сировини до вітчизняної. Розроблено методологію та методичні підходи до формування стратегії стабілізації та розвитку підприємств м'ясопереробної промисловості. Удосконалено та розвинуто певні методи та моделі, а саме: впливу чинників зовнішнього та внутрішнього середовища на маркетингові умови розвитку підприємств галузі, використання системного підходу, вибору концепції маркетингу взаємодії. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.2 + Шифр НБУВ: РА358614
Рубрики:
Географічні рубрики:
|