Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081211000919<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Музика Л.А. Удосконалення технології ферментативної переетерифікації жирів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Л.А. Музика ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". — Х., 2008. — 21 с. — укp.Розроблено науково обгрунтовану технологію ферментативної переетерифікації олій і жирів. Визначено кінетичні та технологічні аспекти ферментативної переетерифікації індивідуальних жирів і жирових сумішей за присутності ферментного препарату Lipozyme TLIM. Як тестовий жировий субстрат для кінетичних досліджень використано пальмовий олеїн. Розроблено простий метод оцінювання активності ферментного каталізатора Lipozyme TLIM. Визначено вплив ступеня окиснення жирової сировини на активність і продуктивність ферментного препарату. Виявлено залежність температури плавлення переетерифікованого жиру від температури процесу та кількості ферментного каталізатора. Створено наукове підгрунтя для складання рецептур різноманітних кондитерських і кулінарних жирів і замінників молочного жиру. Для ВАТ "Вінницький олійножировий комбінат" створено 3 комплекти нормативних докуметів (технічних умов) на нові види продукції з використанням ферментативно-переетерифікованих жирів. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.34 + Шифр НБУВ: РА357156
Рубрики:
|
|
|