Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=2009040100039420090401000394<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ніколаєва А.М. Формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / А.М. Ніколаєва ; Терноп. нац. екон. ун-т. — Т., 2008. — 20 с. — укp.Наведено результати дослідження науково-методичних положень і прикладних рекомендацій щодо формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості. Запропоновано методичні положення щодо їх аналізу й оцінювання на основі визначення макро-, мезо- та мікрочинників формування конкурентоспроможності. Розвинуто зміст термінів "конкурентна перевага", "стратегія досягнення конкурентних переваг". Сформовано класифікацію такої стратегії. Удосконалено процес формування та реалізації стратегії досягнення конкурентних переваг і методичний підхід до оцінювання конкурентоспроможності м'ясопереробного підприємства на основі визначення коефіцієнта споживчої вартості. Обгрунтовано пропозиції щодо механізму реалізації процесу стратегічного планування на основі SADT-методики, що дозволяє координувати й уточнювати процес прийняття управлінських рішень. Розроблено методичні рекомендації щодо впровадження системи якості ХАССП на підприємстві м'ясної промисловості. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-13 + Шифр НБУВ: РА360598
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|