Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=2009040100065420090401000654<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Олексенко Р.І. Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Р.І. Олексенко ; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. — Х., 2008. — 20 с. — укp.Обгрунтовано науково-методологічні засади та практичні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств. Проаналізовано та систематизовано теорії стосовно конкурентції та визначення її ролі в аграрному секторі економіки. Запропоновано визначення конкурентоспроможності продукції та конкурентоспроможності підприємства. Виявлено та систематизовано фактори конкурентоспроможності продукції та підприємства. Визначено характерні тенденції розвитку м'ясопереробних підприємств. Визначено характерні тенденції їх розвитку. Висвітлено вплив зовнішніх чинників на гостроту конкуренції м'ясопереробних підприємств. Оцінено інтенсивність даного явища. Удосконалено методичні підходи до оцінювання конкурентоспроможності даних підприємств. Визначено напрями, що формують організаційно-економічні засади забезпечення їх конкурентоспроможності. Розроблено основні напрями її підвищення. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-13 + Шифр НБУВ: РА360657
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|