Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20090505000988<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Романенко І.П. Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / І.П. Романенко ; Держ. вищ. навч. закл. "Київ. нац. екон. ун-т ім. В.Гетьмана". — К., 2008. — 20 с. — укp.Розглянуто теоретико-методичні і прикладні основи забезпечення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств на засадах маркетингу, наведено рекомендації щодо впровадження ринкових підходів в організації господарської діяльності за сучасних умов. Висвітлено тенденції та напрямки посилення конкурентної боротьби на українському ринку. Наведено класифікацію складових адаптаційного маркетингу на рівні підприємства і держави, відповідно до яких деталізовано основні шляхи підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств. Визначено особливості моделювання маркетингових процесів, типи моделей, що використовуються для розробки систем підтримки прийняття рішень, обгрунтовано вибір оптимального типу експертних систем з урахуванням галузевої специфіки. Охарактеризовано модель прогнозування результатів збутової діяльності м'ясопереробного підприємства за умов невизначеності та ризику навколишнього середовища для оптимізації використання маркетингового інструментарію на підприємстві. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-13-211.1 + Шифр НБУВ: РА361007
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|