Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20090505002477<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Шевченко О.Є. 
Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / О.Є. Шевченко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 18 с. — укp.

Обгрунтовано одержання морозива функціонального призначення за допомогою використання копреципітату, отриманого методом термокислотної коагуляції, і еламіну (продукту переробки бурих морських водоростей, наведено його товарознавчу оцінку. Підтверджено можливість використання розробленого напівфабрикату у виробництві морозива. Встановлено, що найкраща піноутворююча здатність, стійкість збитої маси, емульгуюча здатність суміші спостерігаються у разі внесення 1% еламіну до маси копреципітату. Запропоновано технології та окремі рецептури, розкрито харчову та біологічну цінність нових видів молочного, вершкового морозива та пломбіру на основі копреципітату з додаванням еламіну. Загальна комплексна товарознавча оцінка молочного, вершкового морозива та пломбіру на основі розробленого напівфабрикату відповідно на 22,5%, 19,4% та 18,4% вища, ніж у традиційного морозива, головним чином, за рахунок поліпшення структурно-механічних і споживчих властивостей.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л956 +
Шифр НБУВ: РА361497


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського