Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20090520000240<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| Северин О.А. Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автономним енергопостачанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.А. Северин ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 17 с. — укp.Обгрунтовано шляхи вирішення завдання забезпечення автономності енергопостачання й інтенсифікації процесу геліосушіння плодової сировини на основі її раціонального комбінування з електрокінетичними методами обробки. Доведено, що підвищення ефективності геліосушіння плодової сировини за умов організації автономного процесу може бути досягнуте за умов сполучення перетвореного геліовипромінювання, що використовується для забезпечення роботи енергопристроїв, з електрокінетичним впливом, стимулюючим перебіг внутрішнього вологоперенесення. Розроблено теоретичні моделі та визначено раціональні параметри геліосушіння та електроосмосу. Запропоновано комбіновану геліосушарку з автономним енергопостачанням. Встановлено закономірності перебігу процесу комбінованого геліосушіння, оцінено економічну ефективність науково-технічних розробок, які впроваджено у виробництво. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.21 + Л910.21 Шифр НБУВ: РА360154
Рубрики:
| | Дібрівська Наталія Віталіївна Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16 / Наталія Віталіївна Дібрівська ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 19 с. — укp. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л916 + Л994 Шифр НБУВ: РА366168
Рубрики:
|
|
|