Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>ID=20090520000274<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
   
Герасьова Вікторія Григорівна 
Окисно-відновний каталіз системами на основі [CuL][MnCl4] та [CuL][ZnCI4] : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.04 / Вікторія Григорівна Герасьова ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. — К., 2009. — 20 с. — укp.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Г542.334 + Г544.56
Шифр НБУВ: РА367983


Рубрики:
   
Романенко Р.П. 
Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Р.П. Романенко ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2008. — 23 с. — укp.

На підставі сучасних принципів нутриціології, методів математичного моделювання та результатів експериментальних досліджень з визначення ефективності комбінування традиційних інгредієнтів і використання селеновмісних олій удосконалено технологію виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. Доведено високу термічну стійкість селенопірану у складі олій льону та розторопші у порівнянні з іншими селеновмісними домішками. Науково обгрунтовано закономірності формування структурно-технологічних властивостей пісочного тіста та печива з селеновмісними оліями. Вперше встановлено математичну залежність показників якості пісочного печива від вмісту селеновмісних олій і модифікованого крохмалю та параметрів механічної кулінарної обробки. Удосконалено технологічні параметри виробництва пісочного печива функціонального призначення. Встановлено раціональні режими термічної обробки пісочного тіста, які дозволяють мінімізувати втрати селену. На підставі експериментальних досліджень показників якості та безпечності розроблених виробів доведено їх функціональну спрямованість, яка полягає у підвищенні вмісту селену, токоферолу та поліненасичених жирних кислот груп omega-3 та omega-6. Визначено соціальний та економічний ефект від виробництва та реалізації нових видів пісочного печива, розраховано їх конкурентоспроможність і розроблено нормативну документацію.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.07 +
Шифр НБУВ: РА360137

   
Єна Андрій Васильович 
Феномен флористичного ендемізму та його прояви у Криму : автореф. дис... д- ра біол. наук: 03.00.05 / Андрій Васильович Єна ; Інститут ботаніки ім. М.Г.Холодного НАН України. — К., 2009. — 34 с. — укp.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Е50*851.12(4УКР-6КРИ)
Шифр НБУВ: РА365287


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського