![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20090603002269<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Траченко Л.А. Підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Л.А. Траченко ; Одес. держ. екон. ун-т. — О., 2008. — 19 с. — укp.На підставі системного підходу розроблено технологію ефективного управління якістю продукції та впроваджено у виробництво на підприємствах різних підгалузей харчової промисловості. З використанням методу статистичного моделювання та прогнозування за квартальними показниками у динаміці на ВАТ "Одеський коровай" спрогнозовано брак продукції за різними його видами, а саме: виробничий брак, експедиційний брак та повернення продукції з торгівлі. З застосуванням даного підходу розроблено стратегію щодо зменшення браку продукції та підвищення ефективності управління її якістю. Проведено експериментальні дослідження на підприємствах пивоваріння та підгалузі хлібопекарської з використанням технології ефективного управління якістю продукції. Ідентифіковано параметри якості на першочергові та другорядні, визначено ступінь впливу кожного параметра на її рівень. Запропоновано ідентифікувати чинники, що впливають на якість з використанням способів: за стадіями технологічного процесу; експертним шляхом. Рекомендовано до впровадження у виробництво використання у процесі підготовки тари для розливу пива нової тари, доцільність якого підтверджено за результатами порівняльного аналізу витрат на якість і розрахунків економічного ефекту. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-823.2-21 + Шифр НБУВ: РА361581
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|