![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20090603003149<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Трушенко О.М. Франчайзинг як спосіб розвитку підприємницької організації : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.01 / О.М. Трушенко ; Нац. гірн. ун-т. — Д., 2008. — 20 с. — укp.Проведено дослідження франчайзингових відносин суб'єктів підприємництва, визначено їх специфіку та форми вияву в сучасній економіці України. Розроблено шляхи удосконалення управління франчайзингом. Проаналізовано основні елементи та функції франчайзингової системи, структуру та форми франчайзингових відносин. Запропоновано виділення прямих та опосередкованих доходів франчайзера. Визначено функції початкового внеску для франчайзера. Проаналізовано життєвий цикл франчайзингових відносин, його стадії та взаємодію суб'єктів. Визначено особливості галузевого та національного формування та розвитку франчайзингових відносин. Розглянуто систему ризиків франчайзерів і компаній-франчайзі у франчайзинговому та постфранчайзинговому періодах. Визначено можливі компенсатори постфранчайзингових ризиків для франчайзі. Виявлено спільні й особливі риси функціонування вертикально- та горизонтально-інтегрованих (франчайзингових) підприємницьких мереж. Визначено фактори конкурентоспроможності, напрямки й особливості впливу франчайзингових мереж на споживачів. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У010.34 + У9(4УКР)292.4 + Шифр НБУВ: РА361326
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|