Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20090625000522<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Драган О.І. 
Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України : автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.04 / О.І. Драган ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 34 с. — укp.

Розроблено методологічний підхід до формування системи забезпечення конкурентоспроможності підприємств. Охарактеризовано її структурні складові (підсистеми) - техніко-технологічну, соціально-трудову, організаційно-економічну, фінансово-інвестиційну, для яких розроблено конкретні заходи з підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України. Обгрунтовано операційну стратегію виробничих підрозділів підприєств за класифікаційними ознаками "виштовхуючої" та "витягуючої" виробничих систем. Розроблено комплексну програму впровадження на підприємствах м'ясної промисловості системи міжнародних стандартів з менеджменту. Удосконалено модель активізації інноваційного розвитку підприємств за умов обмежених ресурсів. Розроблено концептуальні засади стратегічного розвитку підприємств м'ясної промисловості на період до 2015 р.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-13 +
Шифр НБУВ: РА362104


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського