![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20090625002007<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Губеня О.О. Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.О. Губеня ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 19 с. — укp.Досліджено вплив швидкості леза та структурно-механічних властивостей хліба на процес його різання. Створено установки та розроблено відповідні методики для визначення зусилля різання, структурно-механічних властивостей хліба та напружень тертя хліба по контактній поверхні. Виведено математичну модель руху леза в шарі продукту під час різання, за якою визначено зміну зусилля різання залежно від швидкості леза та властивостей продукту. Визначено вплив режимів різання на якість поверхні зрізу. За результатами досліджень рекомендовано режими різання для забезпечення низьких енерговитрат, високої продуктивності процесу та якості поверхні зрізу. Розроблено конструкцію машини для нарізання хліба в потоці та машинно-апаратну схему виробництва нарізаного та запакованого батону. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.8 + Шифр НБУВ: РА362178
Рубрики:
|
|
|