| Аннєнкова Н.Б. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Н.Б. Аннєнкова ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2009. — 23 с. — укp.Науково обгрунтовано формування асортименту, а також розроблено рецептури та проведено товарознавче оцінювання нових комбінованих екструдованих продуктів з використанням сировини, нетрадиційної для цього виду продукції. Шляхом математичного моделювання та проведення експериментальних досліджень розроблено рецептури п'яти нових комбінованих екструдованих продуктів сандвічів і подушечок. Доведено ефективність і доцільність використання пшеничних зародкових петрушки, цикорлакту в їх рецептурі. Відзначено підвищення вмісту незмінних амінокислот, есенціальних жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин і подовження терміну зберігання внаслідок внесення природних домішок. Визначено закономірності змін якості нових комбінованих екструдованих продуктів залежно від впливу антиоксидантів, умов зберігання та виду пакування. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л975 + Шифр НБУВ: РА363771
Рубрики:
|