| Пестіна Г.О. Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Г.О. Пестіна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 17 с. — укp.Установлено закономірності перебігу реакцій у межах системи. Обрано раціональні співвідношення компонентів. З'ясовано фактори, які впливають на гелеутворення та структурно-механічні властивості утворених гелів. З використанням методів математичного моделювання обгрунтовано технологічні параметри процесу виробництва реструктурованого напівфабрикату з дині. Розроблено технологію його виготовлення та рецептурний склад. Визначено основні фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні, мікробіологічні, токсикологічні показники даного напівфабрикату, його харчову цінність. Установлено умови та строки зберігання. Розроблено та затверджено нормативну документацію на напівфабрикат, реструктурований з дині. Впроваджено нову технологію в закладах ресторанного господарства Харкова та розраховано економічний ефект. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.41 + Л994 + Шифр НБУВ: РА365377
Рубрики:
|