![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20091229001822<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ободович О.М. Розроблення науково-технічних основ процесів перемішування і диспергування рідинних гетерогенних систем та їх апаратурне забезпечення : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12 / О.М. Ободович ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 38 с. — укp.Вперше виконано докладний аналіз методу дискретно-імпульсного вводу енергії (ДІВЕ) як нового підходу до інтенсифікації процесів масопереносу, перемішування та диспергування у харчових гетерогенних системах. Встановлено основні закономірності фізичних процесів у робочому просторі роторно-пульсаційних апаратів (РПА) різних марок на основі проведеного математичного моделювання масопереносу під час обробки рідинних гетерогенних систем. Доведено енергетичні переваги та доцільність використання запропонованих технічних рішень в різних галузях харчової та переробної промисловості. Розроблено науково-технічні основи одержання нових видів харчової продукції із оптимізованим складом, які грунтуються на використанні наноефектів структурного перетворення речовин. Проведено комплексні теоретичні та експериментальні дослідження залежності теплофізичних, структурно-механічних і реологічних властивостей дисперсних середовищ від параметрів їх пульсаційної обробки. Обгрунтовано питання щодо вдосконалення технологічних процесів у бродильному виробництві, а також інтенсифікації диспергування та перемішування під час гідролізу полісахаридів у відходах рослинної сировини у виробництві біоетанолу та його похідних. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л111.3-5 + Шифр НБУВ: РА365203
Рубрики:
|
|
|