| Пивоварова О.П. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 19 с. — укp.Науково обгрунтовано можливість одержання несинергувальних гелів AlgCa, структурно-механічні показники яких відповідають модулю пружності термооброблених печериць. Комплексно досліджено фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні, мікробіологічні та токсикологічні показники напівфабрикатів, реструктурованих на основі печерець, вироблених з використанням запропонованої технології, визначено їх харчову та біологічну цінність. Встановлено закономірності зміни даних показників під впливом технологічних факторів. Розроблено комплекс організаційних заходів з упровадження нової технології у виробництво та навчальний процес. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л994 + Шифр НБУВ: РА367474
Рубрики:
|