![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20100324002684<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Бондаренко Ю.В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ю.В. Бондаренко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 20 с. — укp.Науково обгрунтовано доцільність використання глюкозно-фруктового сиропу (ГФС) і мальтозної патоки (МП) як цукровмісної сировини у хлібопекарській промисловості з метою удосконалення асортименту булочних виробів і розширення сировинної бази. Досліджено вплив глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробів, перебіг біохімічних, мікробіологічних процесів у напівфабрикатах та їх структурно-механічні властивості. Встановлено оптимальні дози цукровмісної сировини, запропоновано технологічні прийоми, які забезпечують оптимальні показники якості виробів. Доведено, що внесення ГФС та МП не впливає на вуглеводне навантаження організму людини та покращує перетравлювання білкових речовин виробів. Розроблено нормативну документацію на булочні вироби з ГФС і МП. Удосконалену технологію виробництва булочних виробів з використанням цукровмісної сировини апробовано за виробничих умов і захищено патентами України. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л834-3 + Шифр НБУВ: РА367712
Рубрики:
|
|
|