Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20100426001864<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Гнатенко О.А. 
Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / О.А. Гнатенко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 21 с. — укp.

Поглиблено понятійно-категоріальний апарат теорії конкурентоспроможності продукції, а саме: сформовано власне бачення сутності "конкурентоспроможність молококонсервної продукції з використанням рейтингової оцінки". Висвітлено керування конкурентоспроможністю продукції виробничого підпримства, запропоновано методичне забезпечення рейтингового підходу під час визначення конкурентоспроможності продукції. Проаналізовано стан конкурентоспроможності продукції підприємств виробників молочних консервів, проведено експрес - аналіз конкурентоспроможності продукції на підставі рейтингової оцінки, проведено оцінку зовнішньої та внутрішньої конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів. Запропоновано керування конкурентоспроможністю продукції з урахуванням рейтингових оцінок, матеріалізовано ефективність конкурентоспроможності продукції на підставі рейтингових оцінок.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13 +
Шифр НБУВ: РА369192


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського