Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20100426002357<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Кушнір Н.А. Технологія БАД, які містять інгібітори амілолітичних ферментів : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Н.А. Кушнір ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 20 с. — укp.Вперше надано всебічну характеристику інгібітору панкреатичної амілази з борошенець вівса. Досліджено його амінокислотний склад, молекулярну масу, фізико-хімічні властивості. Обгрунтовано доцільність використання білкової складової борошенець вівса як речовини, яка здатна інгібувати активність панкреатичної амілази. Доведено доцільність використання білкової складової борошенець вівса як ефективного інгібітора панкреатичної амілази в складі біологічно активних домішок (БАД) і функціональних продуктів харчування. Визначено, що активними до панкреатичної амілази є альбумінова та глобулінова фракції білкової складової борошенець вівса. Розроблено й економічно обгрунтовано технологію одержання БАД, яка містить інгібітор панкреатичної амілази. Показано можливість використання БАД у складі функціональних продуктів харчування на основі молочної сировини. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л987 + Л987 Шифр НБУВ: РА368196
Рубрики:
|
|
|