Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20100525001952<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Юрчишена Л.В. Управління формуванням виробничих запасів підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.00.04 / Л.В. Юрчишена ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 19 с. — укp.Розглянуто теоретичні та практичні аспекти формування й управління виробничими запасами на підприємствах олійно-жирової та молочної галузей, проведено їх детальний аналіз. Деталізовано класифікацію виробничих запасів для підприємств олійно-жирової галузі, обгрунтовано особливості формування виробничих запасів залежно від сировинної бази, впливу факторів зовнішнього та внутрішнього середовища та загальної концепції, якої дотримується підприємство. Розроблено науково-практичний підхід процесу формування виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості з урахуванням галузевих особливостей господарювання. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-596-21 + У9(4УКР)306.751.91-596-21 + Шифр НБУВ: РА369584 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|