Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20100830000668<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Самойлик Ю.В. Стратегія управління конкурентоспроможністю підприємств м'ясопродуктового підкомплексу : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ю.В. Самойлик ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. — Житомир, 2010. — 20 с. — укp.Досліджено сутність конкурентоспроможності підприємства, чинники, що визначають її рівень, розроблено модель управління конкурентоспроможністю й удосконалено підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств м'ясопродуктового комплексу. Проведено діагностику ефективності системи управління конкурентоспроможністю, виявлено причинно-наслідкові зв'язки, що зумовлюють рівень конкурентоспроможності підприємства м'ясо-продуктового підкомплексу Полтавщини. Досліджено кон'юнктуру ресурсних ринків і ринків збуту м'ясної продукції. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-13-21 Шифр НБУВ: РА372632 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|