![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20101202001977<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Швець Н.О. Удосконалення технології комплексної переробки насіння льону з використанням ферментів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Н.О. Швець ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 20 с. — укp.Вдосконалено технологію комплексної переробки насіння льону з використанням ферментних препаратів. Вивчено його біохімічний склад як потенційної сировини для одержання функціональних продуктів та інгредієнтів. Досліджено вплив ферментних препаратів на модифікацію біополімерів насіння льону. Експериментально встановлено співвідношення й концентрацію ферментних препаратів під час одержання льняної олії. Показано можливість використання екстрактів рослинних антиоксидантів для стабілізації й продовження сроку її зберігання. Обгрунтовано й доведено можливість виробництва функціональних харчових інградієнтів з насіння льону з використанням ферментних препаратів. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Е50*87 + Л782.128 + Л987 Шифр НБУВ: РА374241 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|