![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20110305001182<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. Т. Теймурова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2010. — 18 с. — укp.Науково обгрунтовано доцільність застосування концентратів тваринних білків (КТБ) для покращання структурно-механічних властивостей драглів полісахаридної природи. Вперше одержано дані про утворення драглів з покращеними структурно-механічними характеристиками на основі драглеутворювачів полісахаридної природи за додавання КТБ. Визначено закономірності взаємодії КТБ з полісахаридами червоних морських водоростей. Одержано закономірності формування якісних показників желейних страв і виробів з використанням драглеутворювачів червоних морських водоростей та концентратів тваринних білків під час виробництва та зберігання продукції. Доведено, що використання домішок у рекомендованих концентраціях забезпечує зменшення витрат драглеутворювачів, технологічну стабільність процесу драглеутворення та підвищення якості виробів. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.9 + Л973 Шифр НБУВ: РА377017 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|