Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111003001540<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Шофул І. І. Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / І. І. Шофул ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. — укp.Встановлено, що теплова обробка рослинних продуктів без додавання води та жирів забезпечує зниження енерговитрат і збереження вітаміну C внаслідок підвищення теплоакумулювальної здатності обладнання. Визначено конструкцію обладнання для цієї обробки, що забезпечує підвищення теплової здатності. Обгрунтовано теплофізичні характеристики контактних поверхонь металевої ємності, композиційного металокерамічного елемента й овочевого середовища під час теплової обробки без води та жирів. Виявлено умови формування плівкового ефекту в обладнанні для теплової обробки, які визначають ефективність виділення природної вологи з рослинних продуктів і скорочення термо-часових показників процесу. Одержано максимально допустиме значення контактної температури для процесу досліджуваної обробки для трьох середовищ: овочі, металева ємність устаткування та теплоакумулювальний елемент. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л813-5-03 Шифр НБУВ: РА380037 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|