![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111025000965<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Шевченко Т. І. Організаційно-економічні засади формування еколого-орієнтованої системи управління вторинними ресурсами : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.06 / Т. І. Шевченко ; Сум. держ. ун-т. — Суми, 2011. — 20 с.: рис., табл. — укp.Висвітлено економічні й організаційні засади формування та впровадження еколого-орієнтованої системи управління вторинними ресурсами (ВР). Обгрунтовано науково-методичний підхід до формування системи еколого-орієнтованого управління ВР, що грунтується на комплексі методів економічної мотивації на всіх стадіях життєвого циклу продукту. Удосконалено методику вибору найбільш ефективного варіанту поводження з твердими побутовими відходами, яка передбачає комплексне врахування еколого-економічного результату та збитку за всіма етапами життєвого циклу продукту. Розроблено науково-методичний підхід до систематизації факторів впливу на ефективність вилучення ресурсів з відходів. Увагу приділено методичним засадам вибору організаційних і економічних інструментів управління відходами як ВР. Обгрунтовано науково-методичні засади визначення еколого-економічної ефективності вилучення ресурсів з відходів. Наведено розрахунок тарифу за поводження з побутовими відходами. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-553.84 Шифр НБУВ: РА380926 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|