Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20111025001725<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Мординський В. П. 
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / В. П. Мординський ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. — укp.

Вперше розроблено модель кріоконцентрування методом блочного виморожування на пластинчастих кристалізаторах, яка встановлює динаміку зростання блоку льоду, визначає поля температур в блоці льоду, динаміку зміни концентрації продукту. Одержано кінетичні залежності зростання блоку льоду від його висоти, температури кристалізатора, початкової концентрації кавового екстракту, молочної сироватки та виноградного соку та тривалості виморожування; структури блоку льоду від температури кристалізатора, початкової кристалізації кавового екстрату, молочної сироватки та виноградного соку і часу виморожування; зростання блоку льоду та його структури від швидкості перемішування. Розроблено методику розрахунку процесів концентрування під час блочного виморожування на плоских кристалізаторах і теплообмінних і гідродинамічних процесах, що проходять у плоских кристалізаторах з щілинними каналами.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л813.7
Шифр НБУВ: РА380308 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського