Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20111025001736<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Соловйова О. Л. 
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / О. Л. Соловйова ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с.: рис., табл. — укp.

Науково обгрунтовано доцільність використання цукрозамінників лактитолу, фруктози та суміші лактитол - фруктози під час виробництва желейного мармеладу, що забезпечує зниження глікемічності та калорійності. Доведено доцільність і можливість використання аскорбінової кислоти в кількості 25 - 50 % заміни лимонної кислоти. Встановлено можливість збагатити склад мармеладу кальцієм завдяки раціонального використання сухого та нативного молока. Досліджено вплив лактитолу, фруктози та суміші на їх основні фізичні, структурно-механічні властивості мармеладних мас і готового мармеладу. Наведено результати розрахунку харчової цінності, глікемічності та калорійності мармеладу спеціального споживання. Встановлено, що нові види мармеладу відповідають статусу - вироби з редукованою глікемічністю та редукованою калорійністю та фізіологічно-функціональний продукт.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л861.22
Шифр НБУВ: РА381313 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського