Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111025001740<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Холодова О. А. Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / О. А. Холодова ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с. — укp.Розглянуто завдання удосконалення технології озонування пшеничного борошна зі слабкою клейковиною для виробництва хлібобулочних виробів (ХБВ) у борошномельній та хлібопекарській галузях промисловості (ГП). Визначено напрямки регулювання хлібопекарських властивостей борошна (ХПВБ), узагальнено світові наукові й практичні дані про напрямки та ефективність використання озону в харчовій і борошномельній ГП. Обгрунтовано ефективність використання озону для покращення ХПВБ. Доведено більш високу ефективність використання озону за інші хлібопекарські покращувачі. Визначено вплив озону на властивості біополімерів борошна, структурно-механічні властивості тіста, біохімічні та колоїдні процеси в тісті. Наведено кваліметричне оцінювання якості ХБВ з борошна пшеничного озонованого. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-310.67 Шифр НБУВ: РА380834 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|