Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111026000073<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Одінцов М. М. Організаційно-економічний механізм формування і розвитку ринку продуктів тваринництва : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03 / М. М. Одінцов ; Ін-т аграр. економіки. — К., 2010. — 35 с. — укp.Вперше розширено сутність організаційно-економічного механізму за умов трансформаційної економіки як складної консолідованої системи. Теоретично, методологічно та практично обгрунтовано економічний механізм формування ємності продовольчого ринку методом економіко-математичного моделювання з урахуванням динаміки валового регіонального продукту, доходів - населення, індексу цін продовольчих товарів і грошових витрат населення на продукти харчування. Проведено комплексне оцінювання продовольчого потенціалу ринку на підставі критеріїв достатності, фізичної й економічної доступності населення щодо продуктів харчування та якісної їх структури. Обгрунтовано принципи впливу організаційно-економічного механізму на формування прогнозних рівнів попиту населенням на продукти тваринництва через еластичність попиту, доходи населення та роздрібні ціни. Вдосконалено методику проведення оцінювання стану конкурентного середовища ринку м'ясних і молочних продуктів і визначено основні елементи механізму управління конкурентним середовищем ринку. Сформульовано класифікацію областей України по функціях на національному продовольчому ринку згідно з рівнем забезпечення власним виробництвом основних продуктів харчування населення. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.51 Шифр НБУВ: РА377518 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|