![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111026000185<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Суха Н. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Н. А. Суха ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. — укp.Досліджено хімічний склад порошків. Встановлено оптимальне дозування даної сировини та способу приготування хлібобулочних виробів з ними. Визначено доцільність сумісного внесення в тісто з каротиновмісними порошками цукру та жиру для покращання засвоюваності beta-каротину та смакових якостей виробів. Вивчено вплив каротиновмісної сировини на перебіг біохімічних і мікробіологічних процесів у тісті. Досліджено зміни структурно-механічних властивостей тіста під впливом каротиновмісних овочевих порошків. Встановлено можливі втрати beta-каротину в процесі приготування та зберігання виробів з даною сировиною. Показано доцільність використання каротиновмісних овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів. Розроблено нормативну документацію на булочні вироби з гарбузовим і соєво-морквяним порошком. Проведено апробацію видів виробів за виробничих умов. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32 Шифр НБУВ: РА371990 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|