Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111130000026<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Маяк В. І. Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / В. І. Маяк ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2010. — 34 с. — укp.Розроблено теорію процесів і вдосконалення обладнання на базі створення теоретичних моделей гідромеханічних, тепломасообмінних процесів, що базується на структурно-механічних характеристиках продуктів. Запропоновано нові способи виробництва пастоподібного концентрату напоїв і цукатів із плодоовочевої сировини. Визначено конструкцію ефективної шнекової скребкової мішалки. Встановлено раціональні параметри даних процесів та обладнання. Доведено економічну ефективність науково-технічних розробок і здійснено заходи з упровадження їх у виробництво та навчальний процес. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.35 + Л961.91 Шифр НБУВ: РА372995 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|