Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111130000071<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Декань О. О. Дослідницьке обладнання для комплексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. О. Декань ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. — Донецьк, 2010. — 19 с. — укp.Обгрунтовано метод комплексної обробки харчових продуктів високим тиском (ВТ) та ультразвуком (УЗ), експериментально підтверджено його ефективність. Розроблено математичну модель напружено-деформованого стану камери ВТ. Одержано залежності мікробіологічного обсіменіння рідких курячих яєць від параметрів процесу їх комплексної обробки ВТ та УЗ. Експериментально досліджено зміну пінотворення білка курячого яйця в залежності від параметрів процесу його комплексної обробки ВТ та УЗ. Досліджено компресійні характеристики рідких курячих яєць, курячого білка та жовтка у процесі їх комплексної обробки ВТ та УЗ. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л815.3-5 Шифр НБУВ: РА373416 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|