| Черевко Д. Г. Підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах членства України в СОТ : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Д. Г. Черевко ; Львів. нац. аграр. ун-т. — Л., 2010. — 20 с.: рис., табл. — укp.Представлено результати дослідження поняття і змісту конкурентомспроможності підприємства в системі характеристик його економічного стану, галузевих особливостей формування конкурентоспроможності молокомпереробних підприємств в умовах членства України у СОТ, сформовано методику визначення рівня конкурентоспроможності молокопереробного підприємства в системі чинників, що його формують, та методику її дослідження. Проаналізовано динаміку формування сировинної бази цих підприємств, дано оцінку формування рівня їх конкурентоспроможності та виявлено і систематизовано його чинники. Обгрунтовано можливості удосконалення умов формування експортного потенціалу молокопереробних підприємств, подано результати економіко-математичного моделювання активізації дії чинників формування рівня їх конкурентоспроможності, а також обгрунтовано умови, необхідні для удосконалення системи управління якістю їх продукції. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13 Шифр НБУВ: РА377164 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|