![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111130000306<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Рейад Шамхі Алі Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рейад Шамхі Алі ; Одес. нац. акад. харч. технол. — О., 2010. — 18 с. — укp.Науково обгрунтовано запобігання крохмальному помутнінню заливи в процесі зберігання консервованого зеленого горошку. Розглянуто використання термостійкої alpha-амілази для ферментативного розщеплення крохмального клейстеру, який утворюється в процесі стерилізації зеленого горошку. Вперше запропоновано спростити технологічну схему виробництва консервованого зеленого горошку за рахунок виключення зі схеми технологічного процесу бланшування й охолодження горошку холодною питною водою. Досліджено фізико-хімічні процеси, які відбуваються за бланшування горошку, визначено втрати розчинних сухих речовин, які досягають 20 - 30 %. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.1 Шифр НБУВ: РА374126 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|