Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20111130000306<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Рейад Шамхі Алі 
Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Рейад Шамхі Алі ; Одес. нац. акад. харч. технол. — О., 2010. — 18 с. — укp.

Науково обгрунтовано запобігання крохмальному помутнінню заливи в процесі зберігання консервованого зеленого горошку. Розглянуто використання термостійкої alpha-амілази для ферментативного розщеплення крохмального клейстеру, який утворюється в процесі стерилізації зеленого горошку. Вперше запропоновано спростити технологічну схему виробництва консервованого зеленого горошку за рахунок виключення зі схеми технологічного процесу бланшування й охолодження горошку холодною питною водою. Досліджено фізико-хімічні процеси, які відбуваються за бланшування горошку, визначено втрати розчинних сухих речовин, які досягають 20 - 30 %.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.1
Шифр НБУВ: РА374126 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського