![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111213002138<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Мостова М. А. Управління санаційними заходами підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / М. А. Мостова ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с.: рис., табл. — укp.Поглиблено понятійно-категоріальний апарат теорії управління санаційними заходами. Сформовано авторське бачення понять "криза" та "санація", запропоновано класифікацію санаційних заходів залежно від глибини кризового стану, в якому перебуває підприємство. Обгрунтовано методичний підхід до управління санаційними заходами підприємств харчової промисловості (ХП), визначено його основні принципи й етапи здійснення. Досліджено тенденції та проблеми розвитку підприємств ХП, визначено особливості їх кризового стану. Проаналізовано практику застосування монокритеріальних методів оцінювання прогнозування ймовірності кризових явищ. Для підвищення ефективності процесу управління санаційними заходами підприємств запропоновано авторську методику оцінювання санаційної спроможності, що дозволяє визначити необхідність застосування оздоровчих заходів з урахуванням галузевих особливостей підприємств ХП. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-932.1 Шифр НБУВ: РА384852 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|