![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20111226000369<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Кривошей В. В. Трудовий капітал підприємств ресторанного господарства: теорія та методологія управління : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / В. В. Кривошей ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. — Донецьк, 2011. — 39 с.: табл., рис. — укp.Розглянуто проблеми розвитку теорії та методології управління трудовим капіталом підприємств ресторанного господарства (РГ). Розроблено методичний інструментарій, концепцію й управлінські технології, що забезпечують її реалізацію з метою ефективного управління трудовим капіталом таких підприємств. Описано алгоритм розрахунку, прогнозування та постійного моніторингу добробуту підприємств РГ, який грунтується на запропонованій системі індикаторів ефективного управління трудовим капіталом підприємств РГ. Запропоновано концептуальну програму стратегії переходу таких підприємств на інноваційний рівень розвитку добробуту з урахуванням зростаючої ролі трудового капіталу. Зазначено, що ця концепція втілює ідею єдності індикаторів ефективного використання трудового капіталу та може використовуватись в практичній діяльності підприємств РГ. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-640-21 Шифр НБУВ: РА384470 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|