![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20120116000928<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Шевченко Т. В. Удосконалення технологічних прийомів вирощування каченят : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.04 / Т. В. Шевченко ; Миколаїв. держ. аграр. ун-т. — Миколаїв, 2011. — 17 с.: рис., табл. — укp.Вперше проведено комплексне оцінювання продуктивних і м'ясних якостей каченят кросу "Темп" за умов фермерського господарства за різних систем утримання. Встановлено оптимальну щільність посадки під час вирощування каченят на глибокій підстилці та в клітках. Обгрунтовано доцільність формування рівновагових угрупувань каченят за вирощування на основі їх розподілу у добовому віці за масою інкубаційних яєць, з яких вони виведені. Виявлено вплив класів розподілу на м'ясну продуктивність каченят. Вперше встановлено позитивний вплив пробіотика байкал ЕМ 1 на м'ясну продуктивність та якість м'яса каченят. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: П683.1-4 Шифр НБУВ: РА385387 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|