| Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. Ю. Холодова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2011. — 19 с. — укp.Досліджено особливості зміни органолептичних властивостей, хімічного, мінерального, вітамінного складу та біологічну цінність білкового та жирнокислотного складу варених ковбасних виробів у залежності від рецептурного складу, які у сукупності формують харчову цінність продукту. Обгрунтовано доцільність внесення пасти з нуту замість частки шпику під час виробництва варених ковбасних виробів, яка за рахунок оптимального співвідношення основних харчових елементів сприяє підвищенню харчової цінності та споживних властивостей готового продукту. Доведено підвищення комплексної оцінки якості ковбаси "Донецької" на 10,68 % у порівнянні з контрольним зразком ковбаси "Лікарська". Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1-3 Шифр НБУВ: РА378899 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|