Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20120411000714<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Олійник В. В. Підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств на ринку зерна : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / В. В. Олійник ; Харк. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. — Х., 2011. — 20 с. — укp.Досліджено теоретичні та практичні засади формування та підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств на ринку зерна. Розглянуто й узагальнено визначення економічної сутності категорії "конкурентоспроможність продукції". Доповнено класифікацію рівнів конкурентоспроможності продукції визначенням її на стадії виробництва та реалізації. З'ясовано, що категорії "конкурентоспроможність" та "ефективність" є взаємопов'язаними, але нетотожними. Визначено стан і тенденції розвитку сільськогосподарських підприємств України та Харківської області на ринку зерна. Виявлено основні фактори формування рівня конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств на ринку зерна. Запропоновано визначати рівень конкурентоспроможності продукції у короткостроковому та довгостроковому періодах. Розглянуто мотиваційні чинники підвищення рівня конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств і продукції. З'ясовано, що важливими напрямами підвищення рівня конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств на ринку зерна є подальша інтенсифікація виробництва на інноваційній основі, оптимізація рівня концентрації та спеціалізації виробництва, державна підтримка галузі. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.151.0-13 Шифр НБУВ: РА380327 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|