Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20120412041830<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Гирка О. І. 
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. І. Гирка ; Львів. комерц. акад. — Л., 2011. — 24 с. — укp.

Встановлено доцільність поєднаннятаі використання рослинних олій та тваринних жирів, продуктів бджільництва, фруктово-овочевої сировини, ягід і дикорослих, лікарсько-технічної та пряно-ароматичної сировини, а також харчових домішок, у вигляді екстрактів, порошків, сиропів для створення продуктів екструзії підвищеної харчової цінності, впровадження яких сприятиме вдосконаленню асортименту сухих сніданків функціонального призначення. Науково обгрунтовано вплив природних збагачувачів на споживні властивості й якість нових екструдованих продуктів, поліпшено харчову та підвищено біологічну цінність готових виробів. Запропоновано для стабілізації якості жировмісних сухих сніданків під час зберігання використання природних інгібіторів, забезпечення оптимальних умов і термінів зберігання з використанням традиційних і нових пакувальних матеріалів. Встановлено, що упаковка з БОПП гарантує збереження якості та подовження термінів зберігання сухих сніданків до дев'яти місяців і більше, а найкращі властивості за умов холодильного зберігання проявили пакети з ПП неорієнтованого. Проведено комплексне товарознавче оцінювання, апробацію за умов промисловості й обгрунтовано соціально-економічну ефективність нових сухих сніданків екструзійної технології.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л975
Шифр НБУВ: РА382005 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського